Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vikus - Főszerkesztő

2008.08.04

Na akkor kezdjük az alapokkal. Ambrus Viktória vagyok, 1990, január 6-án születtem. Mosonmagyaróváron lakom, de szeptembertől Sopronba élem a kollégisták életét.

Nem akarok mindenkinek megfelelni, aki szeret úgy szeressen ahogy vagyok és ne akarjon megváltoztatni!!!!

Nagyon szeretek színházba járni, leginkább a musicaleket kedvelem, szeretek olvasni, tv-zni, filmet nézni, chatelni, msn-ezni, szervezkedni.

Az egyik jó tulajdonságomnak tartom azt, hogy kitartó vagyok, sosem adom fel, amíg el nem érem, amit akarok. Ennek köszönhetően az eddigi 18 évembe elég sok dolog történt velem. Kedves, barátságos, megértő, humoros, természetesen szerény embernek tartom magam, az egoizmusom csak látszat.

Kedvenceim:

  • Bereczki Zoli, Dolhai Atti, Szinetár Dóri, Janza Kató, Szabó P. Szilveszter, MÁZS,  
  • A popdaráló egész zenekara műsorvezetőstül, főleg Szili
  • Edda, Fonográf, Illés, Hungária, Republic, Deák Bill Gyula, Best of, Reload  stb. na és persze a GlasGraMez együttes, unokabátyámék bandája

 

„A testi sértésekről készíthető látlelet. Így az is megállapítható, hogy hány napon belül gyógyulnak. De ki mondja meg egy szóról, egy hangsúlyról, egy vállvonogatásról vagy egy röhögésről, hogy meddig lehet utána életben maradni, s miféle belső vérzésekbe hal bele ilyenkor az ember?”

”Inkább egy igaz ellenség, mint egy hazug barát.”

"Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.