Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újraindul a Popdaráló!!!

2008.07.21

Ha kívülről fújod a slágereket, ha kapásból folytatsz bármilyen dalt, amit elkezdünk Neked, akkor Te vagy a mi emberünk! Most a szöveg a lényeg, nem a hangod! Jelentkezz július 31-ig a popdaralo@tv2.hu címen, vagy hívd a 0630/30-30-701-es nem emeltdíjas telefonszámot!

Lassan már nyár közepén járunk, hamarosan véget ér a bulik időszaka, de nem a TV2-n! Sőt, ekkor kezdődik csak igazán a pörgés, ősztől ugyanis visszatér a Popdaráló, ahol – mint tudjuk – a szöveg a lényeg, nem a hangod...
 
Még látványosabb lesz a buli, még több show-elemmel bővül a műsor, amelyre Kovács Áron buli-házigazdán kívül, a zenekar, a tánckar és persze a játékosok jelentik a garanciát. Nem árt azonban sietni, ugyanis már csak a hónap végéig tudják regisztrálni azokat, akik játékosként szeretnének a zongorás színpadra állni, találkozni a sztárfellépőkkel, valamint Áronnal és a Popdaráló Band népszerű tagjaival.

A szerkesztők mindig sok jelentkező közül választják ki a versenyzőket, ám most - köszönhetően a műsor népszerűségének – még a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés. Ráadásul ősztől új feladványokkal is el lehet majd nyerni a több millió forintos fődíjat! Lesz sok-sok meglepetés, no és olyan sztárok, akik igazán értenek a buli nyelvén.

Szóval a banda már hangol, a stúdió készen áll, már csak az a kérdés, hogy kik bulizhatnak együtt a sztárokkal és persze kapnak lehetőséget arra, hogy milliókkal legyenek gazdagabbak. A castingnak még nincs vége, jelentkezni egészen július 31-ig lehet a popdaralo@tv2.hu címen, vagy a 0630/30-30-701-es nem emeltdíjas telefonszámon.

A Popdaráló, és a fergeteges bulizás tehát ősztől ismét indul! Légy részese Te is!

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.