Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Popdalokat dalol az érpataki asszonykórus

2009.06.19

A Popdaráló zenekarral az elmúlt húsz év slágereit énekli lemezre pénteken Budapesten az Érpataki Asszonykórus.

 

A magyar könnyűzene nagy slágereit – köztük a Neoton: Nyár van, a Beatrice: 8 óra munka, 8 óra pihenés című dalait – énekli lemezre az Érpataki Asszonykórus április 24-én Budapesten.

– Az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde Kft. felkérésére a közelmúltban Budapesten a Jam Pub-ban énekeltünk, ahol együtt szerepeltünk a népszerű televíziós műsorból ismert Popdaráló együttessel – eleveníti fel az előzményeket Sutkáné Makara Beáta, az Arany Páva és Nívó-djías Érpataki Asszonykórus vezetője.

– Pár nap múlva felhívtak bennünket a Popdaráló együttestől, s megkérdezték, mit szólnánk hozzá, ha lemez is készülne ebből a közös műsorból. Igent mondtunk rá, s pénteken Berkes Gábor stúdiójában elkészítjük a lemezt, amelyre az elmúlt 20 év slágerei kerülnek autentikus stílusban. A stúdió bérleti díját, az utazást, az étkezésünket a pálinkafőzde tulajdonosai fedezik. Ezúton is köszönjük Papp József tulajdonos és felesége, Anikó támogatását. A hangfelvétel után péntek este a Jam Pub-ban tartunk egy lemezbemutató koncertet, s majd szombaton indulunk. Útközben is lesz egy szereplésünk, ugyanis 17 órától Vikár Béla emlékére rendeznek ünnepséget Hajdúböszörményben, s azon is fellépünk. A lemez „hazai” bemutatója a tervek szerint szeptember 6-án lesz a Zsindelyes Pálinkafesztivál keretében.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.