Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ripper Feri késsel fenyegette meg Kovács Áront!

2009.06.16

Hatvan fős ünnepi vacsorát főzött tegnap Kovács Áron a belvárosi Polgár Étterem és Bortrezorban. Az áll az alku népszerű műsorvezetője a Dunaújvárosi Főiskola női vízilabda csapatát látta vendégül, akik nem hétköznapi módon ünnepelték meg az országos bajnoki címet.

 

A népszerű televíziós, Caramel és Rippel Feri kuktálkodásával főzött három fogásos vacsorát azon a meglepetéspartin, amelyet a Dunaújvárosi Főiskola női vízilabdacsapatának szerveztek, akik legyőzték a három éve veretlen Domino Honvéd csapatát.

 

- Meg akartuk lepni a lányokat, akik kőkemény munkával küzdötték fel magukat a csúcsra. Ráadásul, úgy tudom, precedens értékű, hogy főiskolai csapat NB I.-be jusson. Nagyon izgulok, és mindent elkövetek majd, hogy a vendégeink jól érezzék majd magukat - mondta a Rippel Feri akrobatasztár.

 

Kép

 

Az este végül remekül sikerült, a vacsorán kívül Caramel dallal, Áronék virágokkal lepték meg a bajnokokat.

- Hősiesen küzdöttünk a fakanállal, és nagyon élveztük a főzést. Amellett, hogy a legjobbat akartuk adni a csajoknak, és ehhez minden segítséget meg is kaptunk, remek móka volt. - mesélte lelkesen Áron.

 

Kép

 

Az alkalmi szakácsok keze nyomát viselő vacsorával a vendégek kivétel nélkül elégedettek voltak, bár az ételeken és a tálaláson tagadhatatlanul látszott, hogy sztárjaink nem maradtak szakértő kezek segítsége nélkül a konyhában.

- A srácok nem a gasztronómia nagymesterei, de nem is ezért szeretjük őket. Nem cáfoltak rá a hírükre és fergeteges hangulatot teremtettek a konyhában. - mondta az egyszeri sztárszakácsokat irányító Sebestyén Bálint, az étterem chefje és food stylist-ja,

Áronék jó vendéglátónak bizonyultak, élvezték a hölgykoszorút és egész este a tenyerükön hordozták a bajnokokat.

 

 

 

további cikkek a főzésről:

http://www.csaladinet.hu/hirek/szabadido/vegyes_horoszkop_erdekessegek/12403/kovacs_aronnak_jol_all_a_fakanal

 

http://www.nlcafe.hu/sztarok/20090616/kovacs_ron_megetette_a_csajokat/

 

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2009/06/15/kovacs_aron_nem_hagyja_elhizni_a_noi_vizilabda_csapatot/

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.