Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rejtély, hogy mit tervez vele a Tv2!

2009.02.09

A Tv2 egyik legnépszerűbb arca. Sokan úgy gondolják, könnyed, laza stílusának köszönheti sikerét. Saját bevallása szerint csupán önmagát adja.

 

Na de vajon milyen Kovács Áron, amikor önmaga? Hát olyan, amilyennek láthatjuk őt a Popdarálóban és a Hal a Tortán-ban. Természetesen két különböző szituációról van szó, a karakter mégis változatlan. - Lengyel Zsolt rendező mondta nekem egyszer: " Azért leszel sikeres, mert nem kamuzol!" - tűnődik el Áron. Akkor nagyon megörültem ennek a jóslatnak, hiszem számomra egy rejtett bókot is jelentett. Nem akarok jó fej lenni, és azzal is tisztában vagyok, hogy olykor elvetem a sulykot, vagy a kelleténél durvább poént engedek meg magamnak. De semmiképp nem szeretnék unalmas lenni.

A Popdaráló tanúsága szerint emiatt egyáltalán nem kéne aggódnia Áronnak. De vajon a csatorna is így gondolja? - Egyelőre rejtély, hogy a Tv2-nek mi a jövőbeni terve a műsorral, illetve velem. Pozitív visszajelzésként vállveregetést, biztató jelként pedig sejtelmes mosolyokat és homályos célozgatásokat kapok csupán.

Kédés, hogy ha ő választana, milyen műsorhoz adná legszívesebben az arcát. A vállakozó szellemű műsorvezető csupa kihívásokkal teli ötlettel állt elő.

-Rákaptam az utazós műsorokra, így ha valaki egy ilyen ajánlattal állna elő, habozás nélkül belemennék! - csillan fel cinkosan a műsorvezető szeme. - Egy operatőr kollégámmal már beszéltük is, hogy össze kellene hozni egy motorozós, kalandozós műsort. Körbeutazhatnánk a Földet, mint Ewan McGregor, csak mi egy kicsit felturbóznánk: mókázhatnánk és botránykodhatnánk!
- Ha pedig inkább stúdióműsorra vonatkozott a kérdés, akkor egy vitaműsor házigazdájaként tökéletesen el tudnám képzelni magam. Nagyon szeretek vitatkozni, néha van, hogy baráti körben csak bedobok egy témát, és direkt azt az oldalt védem, amellyel magam sem értek egyet. Így könnyebben megértem a másik felet.

Természetesen - gondolhatnánk, hiszen ebben van ugye a kihívás! De vajon Áron családapaként is tudja alkalmazni beleélőképességét?

 

 

Áll az alku!

Úgy tudjuk, újraindul a Tv2 népszerű táskás vetélkedője, de ezúttal nem Gundel Takács Gábor lesz a műsor házigazdája. Információnk szerint a csatorna vezetősége Kovács Áronra gondolt! A mókamester karaktere biztosan új ízt ad majd a már jól ismert produkciónak.

 

-Vikus-

 

forrás: HOT! magazin

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.