Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem ártana többet otthon lennie!

2009.09.13

 

Az év legszexisebb pasijának választott műsorvezető az elmúlt évben mindent megtett, hogy a közönség megszeresse - De vajon mennyi ideje jutott a családjára?

Talán az elmúlt pár hónap volt az eddigi legnehezebb Kovács Áron házasságának tizennégy évében - A műsorvezetőnek nehezére esett a munka után felvenni a család ritmusát. Áron elárulta: mindig nagyon szerette kisfiát, Mátét, de csak az utóbbi időben fedezte fel, milyen jó is az apaszerep. Lehet csak a munkának élni, de a családi háttér nélkül az egész nem sokat ér - vélekedett az Áll az alku sztárja a Hot! magazinban.

Áron nem titkolja: párja, Gabi és közte gyakran adódnak nézeteltérések. A felesége maximalista, ő viszont laza életfelfogású, s úgy véli, Gabi temperamentumától egy gyengébb idegzetű férfi már darabokra esett volna... Neje szerint Áron csak félig csinál meg mindent. A műsorvezető szerint mindenre jellemző életében a majdnemség. A házassága egy kötéltánc, de szerencsére 14 éve egész jól táncol - mondta el Kovács Áron a Hot! magazinban. A sztár tudja, hogy Gabi és a kisfiuk több időt szeretne vele lenni, ám ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy neki kell a családról gondoskodnia.

Nemcsak tévézik, sokszor vállal egyéb, hajnalig tartó munkákat - saját vállalkozását igazgatja, szervez karaoke-bulikat és roadshow-kat - mesélte a Hot! magazinnak Áron. A műsorvezető újra szerepel Reload nevű zenekarával is. Csakhogy közben egyre jobban hiányolja a családját. Kovács Áron a Hot! magazinban bevallotta: kisfiuk, Máté a legaranyosabb korba ért, már beszél, s ő nagyon szereti, egyszerűen "megzavarodik" tőle.

Elismeri, hogy fia születésekor persze beindultak az apai érzések, de hosszú időnek kellett eltelnie, mire igazán értékelni tudta az apaszerepet: ma már, úgy érzi, valóban jó apa - vélekedett a Hot!-ban Áron.

Az egymásra találással a feszültség is elmúlt a családban. Kovács Áron szerint egyébként náluk mindig remekül mennek a dolgok a nyaralás, szabadság időszakában.

Idén a horvátországi Pag szigetére utazott a család. Áron elárulta, ő ilyenkor nemigen szól bele, hová utazzanak, a szervezésben vesz részt lelkesen - adta hírül a Hot! magazin.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.