Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem árt, ha a combfixben ott lapul egy pisztoly

2009.03.27

Újraélesztik a TV2 Áll az alku című műsorát. A táskák már megvannak, de még keresik az őket cipelő hölgyeket, akiknek igazi dögöknek kell lenniük. Az új Alku vetélkedőt Kovács Áron vezeti majd, a lányokat viszont nem ő válogatta. A STOP ott járt a csütörtök délutáni castingon.

Ritkán szorul be egy sötét kis pincébe ennyi szépség fényes nappal, és ezeknek a lányoknak semmi más vágyuk nincs, csakhogy pénzzel teli táskákat hordozzanak. De nem ám akárhogy kell cipelni azokat a fémdobozokat, hanem dögösen. "Igazi dögök kellenek nekünk. Olyanok, akik elhitetik, hogy épp most raboltak ki egy bankot. Nem árt, ha a combfixben ott lapul egy pisztoly" - adta ki az utasítást az Alku új műsorvezetője, Kovács Áron.

Áron azonban nem vesz részt a lányok pontozásában, mert bevallása szerint nála minden nő 10 pontos. Így ő csak meresztette a szemeit, amíg a lányok "dög" arcot vágva, csípőt hevesen riszálva vonultak a zsűri elé. És elismerésképp néha beszólt, hogy "ej, te már biztos raboltál bankot".

Nem csak táskacipelő lányok lesznek, hanem az igazgatónak - akit Gundel Takács Gábor hívott fel rendszeresen a műsor során - is kell két asszisztens, mert már nem csak a vonal túloldalán lesz a titokzatos idegen, hanem a sziluettje is látszódni fog a két hús-vér lány között.

A műsor május 4-én kerül a TV2 képernyőjére.

 

*Vikus*

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.