Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mr. Daráló

2009.03.03

Minden, ami pop, csajok, a satöbbi pedig címszavakban: lábszépségverseny, Yamaha, herék a hasfalban, egy jó erős Fekete, egy kivágott kínai és egy rózsaszín jampi.

Kép

 

CKM: Tévéműsort is vezetsz, de inkább színpadi ember vagy. Könnyű föntről csajozni?
Kovács Áron: Amikor zenélni kezdesz, rögtön feltûnik, hogy a nők föl akarják hívni magukra a figyelmet. Van olyan csaj, aki a legalapvetőbb megoldást választja: első sor, kirakja a cicit, rázza  magát. Ez kezdetben tényleg figyelemfelkeltő, de rövid idő után baromi unalmas. Vonaglik, mint hal a szatyorban, és ettől olcsóvá válik. A másik típus egyszer végigmér, hagyja, hogy összeakadjon a szemetek, aztán soha többé. Persze nem érted. Elkezd idegesíteni, és már te mész utána, most akkor az elején egyáltalán jól láttad-e, hogy volt valami?


CKM: Nyílt ajánlatokat nem szoktak tenni?
Kovács Áron: Tisztázzunk valamit! Én boldog családapa vagyok. Nekem ez szórakoztató munka, nem pedig csajozási lehetőség.


CKM: Oké, de régebben biztos odamentek hozzád.
Kovács Áron: Egyszer például lábszépségversenyt rendeztünk színpadon, és az egyik induló jól láthatóan rám volt állva. Hozzá kell tennem, nemcsak a lába, de egyéb testrészei is nagyon rendben voltak. Lement a verseny, és elém állt azzal, hogy „amit szeretnék, és ahogyan szeretném, azt megtehetem”. Na ott azért nyeltem egy nagyot, de végül azt mondtam neki, hogy akkor én most tiszta lelkiismerettel haza szeretnék menni. Amúgy ez a nyíltság nem annyira jellemző a lányokra. Szeretnek ők horogra akadni, de legalább felmászni ne nekik kelljen. Azt szeretik, ha berántod nekik.


CKM: Néha azért berántottál?
Kovács Áron: Éretlen fejjel persze számtalan helyen mókáztam. Az autótól kezdve a lépcső alatt, a kapualjban... nem voltak szabályok. A színpadi csajozás viszont veszélyes. Visszajön. Megvolt, esetleg nem is volt annyira jó, de a lány a következő koncerten megint ott van, a rákövetkezőn megint. Akkor elkezded magad szarul érezni. Rég megbántad az egészet, de még újra foglalkoznod kell a történettel. Ezeket a botlásokat az ember fiatalon elköveti, de gyorsan tanul belőlük. Régebben például volt, hogy bár párkapcsolatban éltem, de engedtem a kísértésnek, a lánytól pedig elvártam volna némi diszkréciót. Hiába. A színpadi embernek meg kell tanulnia, hogy ezeknek az eseteknek híre megy. Amikor Gizikét elkapod az első sorból, másnap a komplett első sor tudja.


CKM: Autogramosztásnál extrém helyre nem kellett írnod?
Kovács Áron: Dehogynem. Cicire már kértek, de azért csak finoman.


CKM: Mit jelent a finoman? A Kovácsból az „o”-t a bimbó köré rajzoltad?
Kovács Áron: (nevet) Igen. A fanatikusabb rajongók általában a tinik közül kerülnek ki. Nekik nagy a szájuk, de még csak vihorásznak. Az idősebb korosztály azért már pontosan tudja, hogy nem aláírást kell kérni, vagy legalábbis azt nem olyan cerkával adják… (nevet)

 

Ha érdekel, hogy mit mondott Áronnak egy tüzes masszőr, vagy hogy miért motorozott pucéran, akkor a 70. oldalon van, amit keresel!

 

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.