Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron: ezt sokkal nehezebb túlélni, mint a karácsonyt

2009.12.29

 

Szenteste is azt csinálja, amihez a legjobban ért: gitározik és énekel. Csakhogy Kovács Áron közönsége ilyenkor cseppet sem átlagos. Nagy családi körben ünnepel. S az új esztendő első hónapját is nagyon várja, ugyanis ekkor utazik el szokásos snowboard-túrájára.

"Két testvérem van. Szerencsére egyre bővülünk. Amióta az öcséméknél megszülettek a gyerekek, azóta a szüleim, a nővéremék és mi hárman náluk gyűlünk össze. Szerintem lassan a helyszín is az évtizedes családi hagyományok egyik eleme lesz. Ahogy például az, hogy a Mennyből az angyal kezdetű dalocskát minden esztendőben egy minigitár-koncert kíséri, amelynek én vagyok az 'elkövetője'. Ezt a szerepet szeretett nagyapámtól örököltem meg, annak idején mindig ő szolgáltatta a háttérzenét az ajándékbontáshoz" - mondja Kovács Áron, akinek a családjában a főzés is régi hagyomány szerint zajlik.

"Mindenki hoz valami saját maga készítette finomságot. Ezután évek óta 'karácsonyi roadshow' kezdődik számunkra: a feleségem, Gabi szülei ugyanis Egerben élnek, náluk is karácsonyozunk, na és persze megyünk más rokonokhoz is. A bejglis időszakot jóval nehezebb túlélni, mint a karácsonyt."

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.