Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron titkai

2009.06.25

Kovács Áron a karaoke első hazai királya, akit igazi mókamesterként tartanak számon a kollégái. Az ismertségért keményen megdolgozott, a füstös diszkók mellett 1197-ben gegembernek szegődött, később szerencsejáték-műsort vezetett, végül a Tv2 meghatározó arcává vált. Ám igazi titkok egészen mostanáig csak elvétve derültek ki róla. A HOT! tizenöt érdekességet gyűjtött össze az Áll az alku házigazdájáról.

 

 

1. Nyolcadik éve heti egy alkalommal fiús napot tart. A buli késő este kezdődik, és hajnalig tart, amin elválaszthatatlan cimborájával, Szilárddal mulat. A fiúk ugyanis minden szerdán karaoke-estet tartanak, ahol -legalábbis részükről- nőknek nincs helyük!

 

2. Halálra rémítette a szüleit, amikor tizenhárom évesen az éjszaka kellős közepén dacból világgá indult. A család észrevette a szökési kísérletet, az édesanyja pongyolában futott utána, majd visszakönyörögte az ágyba.

 

3. Az orvosai többször figyelmeztették: ha nem kíméli a hangját, és továbbra is füstös bárokban énekel, néhány éven múlva megnémul. A műsorvezető azonban semmi pénzért nem hagyná abba karaoke-vállalkozását, ezért inkább kockáztatja az egészségét.

 

4. A Sztárok a fejükre estek forgatásán többször megszegte a szabályzatot: képtelen volt végignézni, hogy az afrikai hőségben szomjaztak a sztárok, ezért amikor senki sem látta, üdítőitalokat lopott, és szétosztotta a szomjas hírességek között.

 

5. Ébredés után első dolga, hogy a kisfiát, Mátét átvigye a hálószobájukba: a fiúk a reggelit az ágyban várják meg.

 

6. Áron szíve hosszú évek óta kizárólag feleségéért dobog, ám kár lenne tagadni, hogy ennek ellenére is nagyon népszerű a gyengébbik nem körében. Vonzerejét nem az ismertségének köszönheti. Már a középiskolában kellő rutinra tett szert. Szüzességét tizenhat éves korában veszítette el.

 

7. Áron feltételt szabott, amikor a Tv2 felkérte, hogy Gundel Takács Gábor után legyen az Áll az alku műsorvezetője. Nem a fizetése érdekelte, sokkal inkább az, hogy ne tudja előre a bőröndök tartalmát. Áron akkor még nem sejtette, hogy - a műsorvezető hitelessége érdekében - a követelése egyébként is alapszabály.

 

8.  Örömmel vállalta el az erotikus musical, a Casanova főszerepét, később azonban - magánéleti okokra hivatkozva - visszamondta. Akkori döntéséhez Mester Tamás színre lépésének is köze volt, az akkor még kevésbé ismert Áront ugyanis visszaminősítették a második szereposztásba, amibe nem tudott beletörődni. Vállalva, hogy rásütik a "féltékeny" jelzőt, szerződést bontott: sérelmezte, hogy vele tudatták utoljára a megváltozott helyzetet.

 

9. Első próbálkozásra felvették  a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre, eredetileg magyartanárnak készült. Ám hiába tette le a képesítéshez szükséges összes vizsgát, végül mégsem szerezte meg a tanári diplomát. A csinos diáklányok ijesztettek rá, akik hatalmas rajongással fogadták a helyes tanár bácsit. Áron elmondta: jobb bele sem gondolni, mi történhetett volna órák után, egy tanárnak ugyanis elég egyszer megbotlania.

 

10. Nem szereti a kávé ízét, csak azért issza, hogy ne maradjon le semmiről. Miután kollégái általában kávét szürcsölgetve beszélgetnek, egy éve "rászokott" a kevésbé erős Latte Macchiatóra.

 

11. Leginkább humoros és kedves énjét mutatja meg a kameráknak. Azért az ő száján is kiszaladnak imidzs romboló meggondolatlanságok. A mókamester legdurvább megnyilvánulása: "Aki nem tudja magát jól érezni, az k**** be!"

 

12. Lecsó és ananász? Köszöni szépen, egyikből sem kér. Csak a kisfia kedvéért tesz úgy, mintha szeretné. És bár Áron nem vegetáriánus, elvből nem eszik meg semmit, ami delfin-, majom- vagy kutyahúsból készült.

 

13. Cukorbeteg, de nem szereti, ha megbélyegzik. A kungfu-versenyin inkább letagadja állapotát, ahogy a búvárvizsgáján is teljesen egészségesnek állította be magát. Hiába kérdezték, hallgatott arról, hogy napjában többször is inzulininjekciókkal szabályozza a vércukorszintjét.

 

14. A feleségével, Gabival két gyermeket szeretnének. Elsőszülött fia után Áron leginkább egy kislánynak örülne, már azt is tudja, hogy nevezné: Annának vagy Pannának - ebből azonban még lehetnek apró vitái a feleségével.

 

15. Hobbija minden, ami férfias és veszélyes. Különösen kedveli a snowboardot, a raftingot és a a motorozást - utóbbit egyre ritkábban űzi, a felesége, Gabi kedvéért. Kevesen tudják ugyanis, hogy Áron a száguldás megszállottja: gyakran vezetés közben is elragadja a hév.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.