Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron retteg a nemi erőszaktól!

2009.09.02

 

Sok pletyka kapott már szárnyra, miszerint komoly félelmeik lehetnek a börtönbe kerülőknek, hiszen az oda száműzöttek a testiség hiánya miatt egymásra fanyalodnak. Eddig ez az állítás nem tűnt túlzottan megalapozottnak, de most egy híresség, Kovács Áron mesélt legnagyobb félelméről: irtózik a börtöntől, és az ott bekövetkezhető nemi erőszaktól!

 

Az Alcatraz Club újranyitása alkalmából forgatott a Tabu Tv stábja a brutális börtönről elnevezett helyen, ahol Kovács Áront egy rabszállító autó társaságában találtunk meg. "Még soha életemben nem voltam börtönben, de rátapintottál az egyik legnagyobb félelmemre, hogy az egyik óvatlan pillanatban félrenézek a volánnál, elütök valakit és börtönbe kerülhetek anélkül, hogy bűnöző lennék" - meséli a Tabu Tv riporterének a TV2 műsorvezetője, aki fekete zakóban érkezett a megnyitóra.

"Komoly félelmeim vannak a börtönnel kapcsolatban, legjobban a nemi erőszaktól tartok! Még sohasem vizsgált orvos oly módon, tehát azt hiszem, hogy ezt szeretném megtartani minél tovább, és állítólag a börtönben erre kevesebb esélye van az embernek" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Kovács Áron.

Tabu Tv videó:

http://www.tabutv.hu/video/durva_kovacs_aron_retteg_a_nemi_eroszaktol_456/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.