Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron pénztárcájában kutattak!

2009.07.11

A TV2 műsorvezetője anyagi helyzetéről, és korábbi nehézségeiről vallott.

Korábban nagyon nehéz körülmények közt élt, de most sem túl vastag a pénztárcája. Párjával talán emiatt a pénzügyi helyzet miatt is nagyon szoros a kapcsolata, meggyőződése hogy sohasem lesz a kedvese szemében csupán egy buksza.

"Sajnos nem mondhatjuk, hogy vastag vagyok, csak azt, hogy nagyon szép pályán vagyok. Nem élek fényűző körülmények között, nem élek vastagon, középkategóriájú autóm van, egy ikerházban lakom, tehát nincsenek eszetlen jó körülmények körülöttem, de a semmiből csináltam meg azt, ami most van" - meséli a Tabu Tv riporterének Kovács Áron, aki szerint mindennek az lehet az oka, hogy Ő inkább az élményeket gyűjti, mintsem hogy a pénzt hajszolja.

 

A TV2 műsorvezetője azt mondja, ha van választási lehetősége, hogy egy konyhabútort vegyen, vagy utazzon egyet, akkor az utóbbit választja. -Nem élek nagy lábon. Úgy élek, hogy amikor beülök egy étterembe, akkor nem az árakat nézem, hanem azt, hogy mit szeretnék enni. Ennyire élek jól! - nyilatkozta a Tabu Tv-nek Kovács Áron.

 

Áron szerint jócskán megváltozhat a párjával való kapcsolata, ha tovább lépdes a ranglétrán, ami persze pénzel is jár. - Ahhoz, hogy pénzed legyen, sokat kell dolgozni, és ha sokat dolgozol, az önmagában megváltoztat egy kapcsolatot. Viszont a párom bennem sohasem a bukszát fogja látni, hiszen a közös életünk jó része nem jólétben telt el - összegzett az internetes sztártévének Kovács Áron, aki párjával együtt építette fel az életét, és amit csinál, az nem csak magának köszönhető, hanem közös teljesítmény.

 

Áron kívánja mindenkinek, hogy átélhesse, hogy egy anyagi megfontolások nélküli kapcsolatban, világban, életkörülményekben éljen. "Persze mindezt úgy, hogy én sem vagyok hülye, szeretem azt, ha van a zsebemben pénz, de nem az az első számú" - fejezi be a Tabu Tv-nek adott interjút a férfi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.