Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron a nők fényében szeret fürdeni

2010.04.09

 

A műsorvezető szeret beszélgetni a nőkkel, függetlenül attól, hogy kicsik vagy nagyobb. Szerinte a bájgúnárokat kiszűrik a hölgyek, sőt, azt is megtudtuk, jól működik az összes ember reléje. Nem véletlen, hogy ő lett 2010. legsármosabb férfia.

„A sárm egy belső tulajdonság” – mondta 2010 legsármosabb férfija, a Class Fm-es Kovács Áron a Velvetnek azután, hogy átvette a díjat, és kipihente a dicsőséget. „Nem a külsőségnek szól. Egyik jelölt sem egy szupermodell, még a modellkategóriában se lennénk jók” – tette hozzá a Popdaráló házigazdája, aki Kiss Ádámot, Kovács Ákost, Bereczki Zoltánt, Gönczi Gábort utasította maga mögé. Kovács Áron állítólag az évek múlásával úgy lágyul, mint egy műanyag.

 

„A nők között érzem jól magam jól. A csajozás, az udvarlás már gyerekként is szórakoztató része volt az életemnek, nemcsak szükséglete. Egy nő körül, lehet kicsi, magas, alacsony kövér, világít a levegő, és én ebben a fényben szeretek fürödni. Szeretek beszélgetni velük, ezt érzik. Ilyen baromi egyszerű, ezért szavaztak rám. A sárm olyan, mint amikor a mágnes két különböző pólusa összecsattan. Az a sármos, akin látszik, hogy ő mágnes, vevő a másikra, szereti a másikat, szeretné, hogy a vonzalom, találkozásban forrjon ki” – így foglalta össze kérésünkre a műsorvezető a díjjal jutalmazott jelzője definícióját.

„Aki csak csináltan szereti a nőket, az bájgúnár. Aki eljátssza a vonzalmat, csak eljátssza a macsót. Például George Clooney-ról nem tudom elképzelni, hogy igazából ne szeresse a nőket. George Michaelt sosem gondoltam sármos férfinak. És milyen érdekes, igazam lett.” A konyhapszichológiában való jártasságunk arra kényszeríttet minket, hogy feltétlen kérdezzük meg a sárm 2010-es nagykövetét, milyen a viszonya az édesanyával, ha ilyen nyíltan áradozik arról, hogy mennyire szereti, imádja a gyengébbik nemet.

 

„Az anyám tanított meg szereti, az apám tanított meg férfinak lenni. Ez a két dolog kell ahhoz, hogy az ember a nőkkel jól megértesse magát. Úgy rajongani, hogy közben férfi maradj. Úgy odaadni magad valakinek, hogy közben erős várként tudj mellette állni. Anyámtól egy kicsit feminim lelket örököltem - bennem is sok az empátia, a gyerekszeretet, megérintenek a dolgok - nem derogál elérzékenyülni. Ettől még férfi vagyok. Ti is láttatok már úgy sírni férfit, hogy leginkább egy zokogós taknyos gyerekhez hasonlított. De úgy is láttatok férfit sírni, hogy közben egy szikla szilárd valakit állt előttetek.”

A TV2 műsorvezetőjét ezután emlékeztettük, hogy tavaly a Glamour olvasói szerint Talmácsi Gábor volt a legsármosabb, amire így reagált:„Talmácsinak a motorokkal való közvetlen kapcsolata, az, hogy lába közt nem tudom mennyi lóerő dübörög - amit biztos kézzel ural - miközben szerény, mosolygós gyerek, és ez nagyon sok nőt megindít. Teljes joggal. Hogy ő valójában milyen kategória, az már egy másik kérdés. Rám is lehet, hogy sokkal jobban illene egy másik jelző.” A meghatározásba is hajlandó volt energiát fektetni, így megtudtuk, ő nagyon racionális fickó. Két lábon áll a földön, irányítja a sorsát, és nehéz feldönteni, átgázolni rajta.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.