Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Áron a legsármosabb férfi

2010.03.27

 

Pink szőnyegen vonult végig a hazai sztárvilág színe-java, hogy együtt izgulhassák végig a Glamour Women of the Year díjátadó gáláját. A magazin a legjobb nők elismeréseként idén második alkalommal hirdetett győztest hat kategóriában. Ördög Nóra, Oroszlán Szonja, Rúzsa Magdi, Horváth Éva, Konsánszky Dóra, Ebergényi Réka mellett a Class FM műsorvezetője, Kovács Áron örülhetett a Glamour díjának, amelyet tízezer olvasó szavazott meg.

 
 

Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legtündöklőbb műsorvezetői, legszebb hajú sztárjai mellett a legsármosabb férfiak is megküzdöttek egymással. Csütörtök este egy csillogó, trendi party keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait.
Az est során a különböző kategóriában díjazott hölgyek után az is kiderült, hogy ki Magyarország legjobb pasija: a legsármosabb férfinak járó díjat a Class FM műsorvezetője, Kovács Áron vehette át.
„Egy elismerő női pillantás minden férfinak jól esik, álszent, aki azt mondja, hogy nem szeret tetszeni. Örülök ennek a díjnak, nagyon nagy megtiszteltetés már a jelölés is.” – mondta Kovács Áron, aki a gálára feleségével érkezett. – „A feleségem már tizennégy éve tudja, hogy én vagyok a legsármosabb, most úgy tűnik a többiek is felismerték ezt. Köszönöm minden nőnek, aki rám szavazott!” – tette hozzá nevetve a műsorvezető.
Áron mellett Ördög Nóra is örülhetett, hiszen a legjobb műsorvezetők versenyében őt szavazták meg az olvasók a legjobbnak. A legjobb divattervező Konsánszky Dóra lett, míg a legjobb modellnek Ebergényi Rékát választották. A legjobb énekesnők között az egykori Megasztár győztes, Rúzsa Magdi vette át a Glamour elismerését, a legszebb hajú sztár pedig Horvárh Éva lett.
A Reflektor TV Őszintén díját Szily Nóra Lilunak adta át, míg az leginnovatívabb nő különdíját Léber Barbara divattervező vihette haza.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.