Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hangszalagproblémái vannak

2009.07.16

Amióta nem látható a képernyőn Kovács Áron, azóta folynak a találgatások, a TV2 vajon ősszel újra műsorára tűzi-e az Áll az alkut?! Ezzel egyidőben arról is pletykáltak, hogy Áronnak egészségügyi panaszai vannak: gond adódott a hangszalagjaival.

 

 

Áron a StoryOnline-nak elmondta, hogy igaz, találtak csomókat a hangszálán, amivel azonnal elment orvoshoz, amikor észrevette, hogy rekedt a hangja.
"Akkor azt javasolták, hogy pihentessem a hangomat, de a fellépések miatt nem tehettem. Nem mentem vissza orvoshoz, de szerencsére most elmúltak a tüneteim, és ez remélem így marad - bizakodik Áron.  - Persze idő kell ahhoz, hogy kiderüljön, rendbe jöttem-e: ha ősszel elindul az Áll az alku, és mellette fellépek a zenekarommal is, kiderül bírom-e?! Ha nem,akkor mindenképpen felkeresek egy hangszálspecialistát, aki vagy hangszáltornát javasol majd, vagy drasztikusabb esetben műtétet. Ezt az utóbbit nem szeretném, mert körülbelül két hónapig meg sem szólalhatnék, ami anyagilag, és nem utolsó sorban mentálisan is nagyon megviselne."
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.