Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cukorbeteg a sztár - és forrófejű

2008.11.20

A Sztárok a fejükre estek műsorvezetőjeként érkezett Afrikába Kovács Áron - A családja nem véletlenül izgul érte.

Áron cukorbeteg, és állandóan édességet kell tartania magánál, azt azonban a sátorba éjjel nem viheti be - odacsalhatja vele az állatokat, ezért a sztár légmentesen lezárt dobozt vitt magával, és az átlagosnál jóval több inzulint. Neje, Gabi szerint ráadásul forrófejű és vakmerő tud lenni, nincs benne annyi félsz, ha nincs vele a család - vélekedett a Napi Ásznak Áron felesége.

Kovács Áron és Liptai Claudia vállalkoztak ketten a Sztárok a fejükre estek kalandjáték műsorvezetésére: Frei Tamás műsorában tíz ismert arc teszi próbára magát a nomád körülmények között.

Áronnak volt nehéz magára hagyni családját, hiszen feleségén kívül a kisfia, Máté is türelmetlenül várja haza. Vakmerősége egyébként más területen is megmutatkozik: nem is olyan rég az egyik bulvárlap megírta: a Popdaráló műsorvezetője akár meg is némulhat.

A sztár dalra fakad a show-ban, sőt saját zenekarában rockzenét énekel, mindezzel veszélyeztetve gyulladásban lévő hangszálait. A gégészeten az orvosok már korábban megmondták neki, ha így folytatja, könnyen elveszítheti a hangját!

Az afrikai kalandjáték másik műsorvezetője, Liptai Claudia szintén nagyon várta az afrikai izgalmakat, s kihívásnak érezte a műsor vezetését. Ugyanakkor nem volt benne biztos, hogy jól teszi, ha elvállalja a feladatot.

Fájó szívvel gondolt a kislányára, a kétéves Pankára, akit otthon kell hagynia. Claudiát az vígasztalta, hogy férje, Gesztesi Károly és a család, s még a babysitter is a lánya mellett lesz, igyekeznek majd pótolni a mama átmeneti hiányát.

Persze a műsorvezető nemcsak Panka reakciójától tartott, hanem a sajátjától is: tisztában volt vele, hogy nehezen fogja kibírni a kislánya nélkül.

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.