Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csúcspasi

2009.08.28

BUDAPEST — Ki a legszexibb sztár? Erre a kérdésre kereste a választ az NRC Piackutató és lapunk kiadója, a Ringier. A majd’ ezer megkérdezett szerint a legdögösebb férfi médiaszereplő a TV2 meztelen motorozásával női szíveket megdobogtató műsorvezetője, Kovács Áron (36).

 

Az állandóan bolondozó, kiváló hangú televíziós nem tagadta: hiú férfi lévén nagyon boldoggá tette a szavazás végeredménye. – Minden férfiban van hiúság, de ez nálam nem abban merül ki, hogy órákat töltök a tükör előtt – mondta a Blikknek a Popdaráló műsorvezetője, aki feleségével neveli közös gyermeküket.– Nálam a hiúság az, hogy szeretném, ha a világraszóló mosolyomat viszonozná mindenki. Az a fajta szeretet, ami bennem van, azt feltételezi, hogy a nők vevők erre. Ez a felmérés visszajelzés számomra, hogy a mosolyom működik.

A képzeletbeli ezüstérmet a főzőműsorával sok hölgyet a képernyő elé ültető Kovács Lázár (34) nyakába akasztjuk. Amikor az Amerikát is megjárt műsorvezető meghallotta, hogy második lett, azt hitte, valaki viccelődik vele. – Komolyan, nagyon örülök – reagált a sztárszakács. – Én is hiú vagyok, és köszönöm a magas pontszámokat azoknak, akik megtiszteltek vele. De van önkritikám, mindennap nézek tükörbe, bevallom, legkevésbé sem a szexis szó jut eszembe magamról.

Azurák Csaba, a TV2 Naplójának műsorvezetője is nagyot nevetett, amikor elárultuk neki, hogy éppen csak lecsúszott a képzeletbeli dobogóról, és a negyedik lett. – Csodálkozással vegyes értetlenséggel állok az előtt, hogy én lettem a negyedik – árulta el a képernyős. – Elég sok listán szerepeltem már, de hogy egyszer egy legszexisebb férfiak összeállításban szerepelek, és ilyen előkelő helyen? Én, aki iskolás koromban hatalmas szemüveget viseltem? Igaz, azóta már egy kicsit kikupálódtam, de most is azon 30-as apukák táborába tartozom, akiknek van egy kis pocakja.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.