Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csabi csak fél gőzzel randizott...

2009.10.02

 

SÜMEG – Baráti hangulatban telt Vastag Csaba (27) és Sulyok Kinga (16) sümegi randija.

 

A Popdarálóból megismert énekest még két hónappal ezelőtt olvasóink választották meg Magyarország legsármosabb szingli pasijának, akivel két szerencsés hölgynek lehetősége volt randizni is. A személyes találkozó után pedig Csabi választott egy lányt, akivel öt napot tölthetett egy gyönyörű sümegi szállodában. Csaba azonban felajánlotta Kingának, hogy ne vele, hanem inkább családjával élvezze ki azt az öt napot, ő pedig egyetlen délutánra meglátogatja őket.

 

– Mindent kipróbáltunk az idő alatt, amíg a szállodában voltam. Közösen fürdőztünk Kingával, majd megmutatta a szállodai szobájukat, és még egy koktélt is megittunk a teraszon – mondta a Blikknek Csabi, aki bevallása szerint jó barátságot kötött Kingával.

– Megbeszéltük, hogy ha a közelben játszik a zenekarával, még egy koncertre is elmegyek, ugyanis tényleg kíváncsi vagyok a zenéjükre – mondta Kinga, aki azt is elárulta, nagyon jól érezte magát Csabival, mivel igazán humoros, pörgős fiút ismert meg benne.

 

– Jól telt a délután, a végére már mindketten teljesen feloldódtunk. De bevallom, még jól is jött ki, hogy Csabi átengedte ezt az utazást nekem és a szüleimnek, akikkel egyébként nemcsak Sümeget, hanem a környező városokat is bejárjuk majd az öt nap alatt. De azért remélem, hogy pihenni is lesz időm – tette hozzá Kinga.

 

 

forrás: blikk.hu

 

(a cikk ne tévesszen meg senkit, Csabinak barátnője van!)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.