Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áron újabb őrültségre készül

2008.07.21

Ősztől visszatér a Popdaráló és persze a műsorvezető, Kovács Áron is, akitől bizony nem állnak messze az őrültségek...

 

A Popdaráló eddig adásai közül melyikben érezted a legjobban magad?

- A legnagyobbat LL Juniorral buliztam. Ő volt a top számomra. A ragamuffin, meg a csajokkal, amit nyomott, meg egyáltalán; a zenéhez való hozzáállása nagyon szuper volt! Ráadásul bevett a bandába gitárosnak, még kalapot is kaptam tőle, úgyhogy tiszta santana-s voltam benne.

- Mire számíthatnak a versenyzők, a nézők ősztől?

- Arra az irányra, amit a nyári szünet előtti utolsó pár adásban elkezdtünk. Nagyon élvezetük, hogy együtt csaphattunk nagy bulikat a zenekarral, és a táncosokkal. Szóval mi is kedvünkre bulizhattunk, és így igazán jó kis zenekari produkciók születtek a műsoron belül. Úgyhogy az össztánc, amiben az énekesek, táncosok is benne vannak, vagyis a show-jelleg, nagyobb hangsúlyt kap majd.

- Kik azok a sztárfellépők akikkel szívesen „popdarálnál” a jövőben?

- A tankcsapdás Lukács Lacival szívesen dolgoznék, Roy és Ádámot is nagyon kedvelem, Bebét szintúgy, de Ágnes Vanillát és Gallusz Nikit is!

- Hogy készülsz az őszi bulira?

- Elmegyek nyaralni, kicsit feltöltődöm a tenger mellett, hogy legyen energiám. Az a lényeg, hogy fel tudjak ülni arra a hullámra, amit a közönség, a zenekar, és a játékosok elindítanak. Onnantól kezdve én már szörfözök rajta, csak energia kell, hogy legyen erőm meglovagolni a hullámot. A többi megy magától. Szóval pörög minden tovább, még nagyobb fordulatszámon. És persze újabb őrültségekre is vállalkoznék. Csak beszaggatnék egy motorral a stúdióba valamilyen rockos adásnál – persze felöltözve.

Gál Kata

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.