Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áron a HOTban - Sármos, humoros és... HÁZAS

2008.11.07

Áron élete lehetősége előtt áll: a TV2 idei nagy felfedezettje Afrikában bizonyíthat, miközben életében először egy hónapra nélkülözi majd a családját. 

Az a típusú férfi, akiért bomlanak a nők. A humorával bárkit levesz a lábáról, s ha kiengedi a hangját, a lányok újabb tucatjai roskadnak össze előtte. Kovács Áron azonban azt nem veri nagy dobra, hogy évek óta nős! 
- A feleségem, Gabi hosszú évek óta türelmesen, megértően vár engem minden hajnalban, amiokor a karaoke-bulikból megyek haza - avatott be a magánélete titkaiba a műsorvezető - Örök tásam lesz az életben, érzem. Soha egyetlen szava sem volt, hogy éjszakázom, hogy lányok vesznek körül, hogy sokat dolgozom. Hagyott szárnyalni, és én is hagytam őt! A kapcsolatunkat pedig ez a kölcsönös bizalom és elfogadás nagyon szilárddá tette. 
Tizenkét évvel ezelőtt azonban Áron sem gondolta volna, hogy az életére szóló szerelmet egy barátjának köszönheti majd. 
- Arra kért, hogy menjek el vele egy melegbárba, ahol egy olyan lánynak éesz a szülinapja, akit fel akar szedni - elevenítette fel a történetet. 
- De úgy gondolta, ha nem sikerül, legalább van vele egy haver, és valahogy majd csak elütjük az időt. Azt mi sem tudtuk, hogy az ünnepeltek ketten lesznek, azt meg pláne nem, hogy Gabi, akit akkor ismertem meg, egyszer a feleségem lesz. Emlékszem, odafordult hozzám, s adott egy szeletet a tortájából. Azóta már ő maga is az enyém lett, s a jelek szerint ez így is marad az idők végezetéig. 
A Sztárok a Fejükre Estek műsorvezetője életében először hosszabb időre kénytelen nélkülözni kedvesét, és közüs gyermeküket, Mátét.
- Egyszer egy hétre elmentem nélkülük síelni a haverokkal. Ez a leghosszabb idő, amit külön töltöttünk. Az afrikai egy hónap így mindenképpen mérföldkő lesz az életünkben, igaz, egyikünk sem aggódik az utazás miatt. Bízunk egymásban, ám Máté miatt mégis vannak fu8rcsa érzéseim. A kisfiunk rohamosan nő, mindennap egy-egy újabb csodát tartogat számunkra. Ahogy megszólal, ahogy megismeri a testét, rengeteg mosolyt csal az arcunkra. Most hetekig nélkülöznöm kell majd ezeket a pillanatokat, de remélem, megismer majd, amikor hazaérek! - mosolygott Áron


-Dóri-  

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.