Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Afrikai harcsa a tortán??

2009.01.20

A Hal a tortán Afrika hetének első estéjén egy már rutinosnak tűnő szakács, Kovács Áron látta vendégül a csapatot. A műsorban harmadszor feltűnő televíziós most először főzött egyedül, mely többek között egy ronda, ám finom vaníliás desszertet eredményezett.

A Hal a tortán adásai afrikai hangulatban készültek. Hétfő este a "Sztárok a fejükre estek" műsorvezetője, Kovács Áron volt a házigazda, nem először. Áron ugyanis már harmadik alkalommal állt a tűzhely mögé a kamerák kereszttüzében.

 

 

Kép

 

- Most főztem harmadszorra a Hal a tortán-ban, de ez az első eset, amikor teljesen magamra hagyatkoztam. Ilyen tekintetben egy apró jellegű fejlődés figyelhető meg, de még mindig nem mondanám, hogy bármihez is értek a konyhában. - mesélte Kovács Áron. - Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ezúttal sem voltam egyedül, egy majom volt mellettem, de ő inkább hátráltatott a munkában. - ismerte el a műsorvezető.

 

A menü nem tükrözte az afrikai ízeket, szendvicsfalatkák, fasírt és krumplipüré várta Liptai Claudiát, Csősz Bogit, Fekete Lacit és Lakatos Márkot.


- Szerintem a főétel nagyon finom lett, büszke voltam magamra. A desszert is ízlett, jól sikerült, csak elég rondán nézett ki a vaníliás, piskótás, banános finomság. Én igyekeztem lekapcsolni a villanyt, hogy mindenki csak az ízekre figyeljen, de nem sikerült. - viccelődött Áron, aki zenekarával afro fizurás parókát öltve szórakoztatta vendégeit a vacsora végén.

-Vikus-


forrás: stop.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mester3 Vikus

(Mester3 Vikus, 2009.01.20 12:55)

Szia!

Hát igen, Áron és a főzés két külön dolog. :D Nem tudom mikor lesz műsor, én írtam a Tv2-nek, azt írták vissza, hogy jelenleg szünetel, majd figyeljük az ajánlókat...!

szabot.88@freemail.hu

(szabot.88, 2009.01.20 12:27)

Nagyon jól szórakoztam!:) Remélem láthatunk még hasonlót!:) Mikor lesz már Popdaráló??