Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Valentin napra készül Kovács Áron

2010.01.29

 

A Valentin nap című hamarosan mozikba kerülő film fantasztikus sztárparádéval kényezteti nézőit.

 

Nagy meglepetést tartogat a Valentin nap című film. Nem lesz nehéz felismerni a szinkronhangok közül egy egészen máshonnan ismerős orgánumot. Kovács Áron, a TV2 és a Class FM műsorvezetője is közreműködött ugyanis a romantikus vígjáték adaptálásában.

 

A műsorvezető életében először szinkronizált, és bár mikrofon közeli szakmája van, meglepte, milyen bonyolult feladat is a szinkron. Szerencsére, könnyen át tudta élni a szerepét: egy rádióműsor vezetőjének adhatja a magyar hangját - méghozzá, a szinkron szokásos szabályaitól eltérően nem az eredeti utánzásával kellett foglalkoznia, hanem a saját rádiós stílusában adhatta elő a szöveget.

„Gyerekkori álmom teljesült ezzel a munkával, mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen érzés valakinek a hangját kölcsönözni.” – nyilatkozta a műsorvezető. „Nem könnyű meló, de egy jó szinkronstáb nagy segítséget jelent.”

A Valentin nap csodás sztárparádéjából Áron inkább a női szereplőket figyelte. Bevallotta, hogy neki Jennifer Garner tetszik a legjobban a sok híres szépség közül.

Valentine’s Day, hazai bemutató: február 11.

 

 

hasolnó cikkek:  http://www.stop.hu/articles/article.php?id=599206

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/szinkronszinesz-lesz-kovacs-aron-2009532

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.