Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Próbáltam lebeszélni Claudiát a válásról!

2009.02.10

Valami elromlott Claudiáéknál, és a sztár Kovács Áronnak öntötte ki a szívét Afrikában. Kérdés, meghallgatta-e a választ.

 

Úgy tűnik menthetetlen Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassága. Ahogy elkészül Claudia lakása, elköltözik közös otthonukból. Kovács Áron szerint már mielőtt elutaztak Afrikába, közvetlen kollégák tudták, bajok vannak a házasságuk körül. Akadnak, akik ebben neki is szerepet tulajdonítanak.

- Az egész pletykaáradatban az a legnevetségesebb, hogy én próbáltam lebeszélni Claudiát arról, hogy elköltözzön Gesztesitől.Afrikában nagyon sokat beszélgettünk, és elmesélte, hogy az utóbbi hetekben megromlott a házasságuk. Mivel én házasságpárti vagyok, és 12 éve boldogan élek a feleségem oldalán, azt tanácsoltam neki, ne siessen el egy ilyen lépést. Tény, Afrikában baráti kapcsolat alakult ki közöttünk, de ennyi volt, és nem több!

 

Áront alaposan meglepte, mikor a sajtóban azzal szembesült, hogy vele csalta Claudia az urát. -Afrikában nehezen jött volna össze a szex, hiszen mindenki valakivel megosztotta a sátrát. Ha valaki esetleg valóban szexelt, annak ki kellett mennue a szavannába a vadállatok közé! Már csak ezért is abszurdak ezek a pletykák! Persze attól még kellemetlenül éreztetm magam, amikor a cikkek megjelenése után másnap Gesztesi Karcsival találkoztam egy sajtótájékoztatón. Aranyosan viselkedett, mert átöltelt, és csak annyit mondott: "Tegnap együtt szerepeltünk az újságokban!" Szerencsére ő is tudta, hogy ez az egész csak egy idétlen pletyka.

 

Áronnak az sem lehetett kellemes, hogy a cikkeket felesége, Gabi is olvasta. - Szerencsére az együtt tltött 12 év alatt köztünk kialakult a kölcsönös bizalom, amit nem tudott megdönteni a sok ostoba pletyka. Feleségem egy pillanatig sem hitte el ezeket. Nagyon jól tudja, eszem ágában sem lenne veszélyeztetni a családi életünket. A kisfiammal együtt tökéletes hármast alkotunk. Ráadásul, bár Claudia vonzó nő, nem az esetem. Világéletemben a mediterrán típusú csajokra buktam. A fekete, barna szemű kreol bőrű lányok az eseteim. Claut imádom, és bár már nem merem azt mondani, hogy testi-lelki jó barátok vagyunk, csak annyit, hogy lelki barátom, az ágyamba mégse vinném!

 

Pedig tény, hogy sok néző ezt másképp látta a Hal a tortán egyik epizódjaiban. Több internetes fórumon is megjegyezték, hogy több mint gyanús jelenet volt, ahogyan Áron vállon csókolta Claudiát. Arról nem is beszélve, hogy a főzőműsor epizódjaiban mást sem csináltak, mint egymással flörtöltek. - Claudia nagyon jó színésznő, és én is tudom, mi kell ahhoz, hogy a nézőket szórakoztassuk. Show volt az egész, nem több. Én ugyanezt csináltam akkor is, amikor Rubint Rékával szerepeltem egy műsorban. Azt mégsem magyarázta senki félre. Jól éreztük magunkat a forgatáson, jókat poénkodtunk. Ezt látták a nézők, semmi mást.

Bár Claudia házassága válságban, szerencsére Áronéknál minden rendben van. A műsorvezető úgy érzi, ez azért van így, mert feleségével folyamatosan megdolgoznak azért, hogy ne laposodjon el a kapcsolatuk. - Ha úgy érezzük, kicsit fárad a kapcsolatunk, valamelyikünk máris kicsit feldobja. Mindketten sokat tettünk és teszünk azért, hogy ez így is maradjon. Minek is lenne akkor szükségem egy harmadikra?

 

A botswanai szerető

A Tv2 sajtótájékoztatóján több meglepetés is várta az újságírókat, köztük egy esküvő is! Joshi Bharat adta egymáshoz Tillát és Claudiát egy új műsor kedvéért. A szertatrás alatt Claudia kérette magát, mire Tilla nagy hangon szólította előbbre Kovács Áront, akire Claudia tanújának szerepét osztották. "A botswanai szerető!"- kiáltotta. Áron félmosollyal nyugtázta a poént. Erre Claudia is viccesen beszólt Tillának: "Elég gyenge vagy! Például kajakozhatnál!"

 

-Vikus- (saját gépelés)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.