Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pisztolyt fogott barátjára az énekes!

2009.01.21

Bebe és Kovács Áron bankot rabolt, sőt a Back II Black énekese még társára is pisztolyt szegezett. Persze mindez nem a valóságban, hanem a Papírkutyák című film klipforgatásán történt, ahol a zenekar és Áron is bőven osztották a poénokat.

 

Kovács Áron és Bebe, a Back II Black zenekar frontembere énekli a hamarosan mozikba kerülő Papírkutyák című film főcímdalát, s a fiúk már lázasan dolgoznak a klip elkészítésén is. Bebe és Áron nem először dolgozik együtt, ezúttal bankrabló lúzerekként tűnnek fel.

"A rablás után a rendőröket úgy rázzuk le, hogy beállunk egy autómosóba és az a nő, akiben megbízunk, az egyszer csak ellenünk fordul: megkötöz minket és otthagy az autóban, így igazi lúzerek vagyunk" - árulta el a STOPnak a kisfilm sztoriját Kovács Áron.

"Nő még nem lépett le tőlem pénzzel és pisztollyal, de a kaland része illik rám. Próbálok kalandor lenni amellett, hogy van családom, persze a kettőt szinkronba hozni nem egyszerű, de működik. Üzenem azoknak, akik félnek a házas élettől, hogy az ajtó ettől még nem záródik be" - mondta a TV2 Popdaráló című műsorának műsorvezetője.

"Már többször készítettünk magyarországi filmhez vezérdalt, így például az Egy szoknya, egy nadrág című filmhez. A múltkori sikeren felbuzdulva keresték meg Bebét és így került kapcsolatba a zenekar a Papírkutyák című filmmel is. A dalnak sem lett más az üzenete, mint a filmnek: két lúzerről szól - mint a filmben - , akit Bebe és Kovács Áron, a két énekes testesít meg bankrablóként. Az emberek, ha hallják a zenét a rádióban, összekapcsolják a filmmel. Szerintem ez is jól sikerült, tuti sláger lesz" - mosolygott Glatz Gábor, a Back II Black zenekar tagja.

"Azt gondolom, hogy a főszereplők neve garancia arra, hogy a film geg része abszolút profi legyen. A klip is ugyanezt a történetet mutatja be: erre a poénosságra épül, de persze lesznek kis jelenetek is a filmből" - avatott be minket a Bebe.

"A dalírás komoly munka, ez a hangulat nem olyan, mint amilyet a film tükröz. Attól lesz jó egy gegfilm, ha komolyan csinálja az ember, ha elbohóckodják az egészet, csak rosszabb lesz szerintem. A forgatáson viszont jókat röhögtünk, a poénok itt születnek" - tette hozzá a Back II Black frontembere.

-Vikus-

 

forrás: stop.hu

 

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.