Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ön melyik celebbel lépne félre?

2009.02.21

A magyar hölgyek szívét Csányi Sándor dobogtatja meg a legjobban. Legalábbis ezen jeles színészünket cipelné a legtöbb STOP olvasó hölgy az ágyába, hogy feldobja házaséletét. Kissé gyengébb csáberővel rendelkezik Kovács Áron, a Popdaráló műsorvezetője, de még így is beelőzte a táncos lábú Katus Attilát.

 

Az eredmény nem meglepő, Csányi már az elejétől kezdve vezette az "Ön melyik celebbel lépne félre?" szavazást. Katus Attila dobogós helyezése se hidegzuhany, szokták mondani, hogy aki jól táncol, az az ágyban is jól teljesít, így érthető a hölgyek kíváncsisága. Kovács Áron népszerűsége picit meglepő, bár ebben az esetben is valószínűleg él az a szabály, hogy akivel sokat foglalkozik a média, azzal többen is lépnének félre. Így történhetett meg az is, hogy Benkő Dániel a maga 9 százalékával több hölgyet csábítana egy kis hancúrra, mint a jóval sármosabb, de legalábbis sokkal ápoltabb Kamarás Iván.

Benkő Dániel annyira csábítja házasságtörésre az asszonyokat, mint az örökké szívtipró szerepekben tetszelgő Fenyő Iván vagy a Mokka műsorvezetője, Kárász Róbert. Ennél kevesebb ágyra pályázhatna a már említett Kamarás Iván, Harsányi Levente, és Gáspár Győző a maguk 6 százalékával. Ugyan csak állcsúcsnyival, de Jáksó a maga 7 százalékával, beelőzte az előző triót.

 

-Vikus

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.