Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kirabolták Bebét és Áront!

2009.01.24

Csúnyán felültették Bebét és Kovács Áront. Egy csinos szőke hölgy keresztbe húzta a két jó barát számítását, és egy óvatlan pillanatban meglopta őket. A sztori azonban nem ennyire drámai. Szerencsére a cimborákat csak a Papírkutyák című filmhez készült videoklipben verték át.

 

Kép A forgatáson Bebe és Kovács Áron valamint a Back II Black zenekar gondoskodott a jó hangulatról. A hideg egy kicsit sem zavarta a klip szereplőit, annyira jól érzeték magukat, hogy fel sem tűnt nekik, hogy repkednek mínusz fokok. Hamarosan vetítik a mozik Gyöngyössy Bence legújabb vígjátékát, a Papírkutyákat, amelynek fülbemászó főcímdalát, a Back II Black zenekar énekese, Bebe és az együttes tiszteletbeli vendége, Kovács Áron énekelték fel. A dalhoz készült videoklipben a két jó barát egy izgalmas kalandba bonyolódik, amire aztán csúnyán ráfáznak.

„Pitiáner bűnözőpárost alakítunk, akik Dórival, a bűntársunkkal együtt menekülnek a rendőrök elől. A legközelebb eső autómosóban bújunk meg, ahol boldogan számolgatjuk zsákmányukat: a ropogós bankjegyeket. Aztán csúnyán ráfaragunk, mert a csinos lány, akit pechünkre bevettünk a „buliba”, megkötöz, majd kirabol bennünket” – mesélte Bebe a klip történetét.

A jó barátok ráadásul azzal a régi Daciaval gurulnak be az autómosóba, amelyik a mozifilmben is többször feltűnik. Sőt, a videoklipben egy másik csodajárgány is látható, benne a Back II Black zenekarral, akik végül megszöktetik a „gazdag” csinos lányt.

A rendezőtől, Kriskó Lászlótól megtudtuk, a videoklipben folyamatosan feltűnnek majd a mozifilm jelenetei.

 

Kép

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.