Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Juliskától nyugszik meg a TV2 sztárjának kisfia

2009.01.23

Kovács Áron gyermeke immár 16 hónapos. A kisfiún már most látszik, hogy nem áll távol a zene világától, hiszen csak akkor hagyja abba a hisztit, ha szülei énekelnek neki. A Popdaráló műsorvezetője mindenkit arra buzdít, ne féljenek a házas élettől.

 

Kép "Üzenem azoknak, akik félnek a házas élettől, hogy az ajtó ettől még nem záródik be. A magánéletet és a munkát úgy egyeztetem össze, ahogy bárki más. Az a véleményem, hogy a kisgyermek első éveit az anyuka mellett töltse, ha megtehetik, s hála Istennek szerencsénk van nekünk is: a feleségem főállású anyuka. Egy gyermekkel gazdagodik az ember, nem szegényedik. Én is ugyanolyan ember maradtam, amilyen voltam: a motorozás, snowboardozás megmaradt ugyanúgy, és a kettő együtt működik" - árulta el a STOPnak Kovács Áron, akinek kisfia, Máté immár 16 hónapos.

"Mindenben kiveszem a részem, de semmi sem csak az én dolgom. Van, hogy én pelenkázom, lefektetem, megetetem, reggelit csinálok neki, játszunk, viszem a térre. Legutóbb kimentünk a jégre, ahol máris talált valamilyen gyerek babakocsit és elkezdte tologatni. Szeret mászkálni kinn a szabadban is, sőt egyévesen már egyedül csúszdázott, úgy, hogy én lenn vártam" - mosolygott büszkén az apuka. Máténál sem ritka azonban a hiszti - mint sok más gyereknél - de a szülők már ennek az ellenszerét is megtalálták.

"Máté még anyukás, ha problémája van, akkor hozzá szalad, viszont, ha buli kell neki, akkor hozzám. Zeneőrült gyerek. Ha bármi nem tetszik neki, tudjuk, hogy csak dallal lehet megnyugtatni. Ilyenkor elkezdem énekelni neki a Hopp Juliskát, majd csak néz rám és elhallgat. Így, ha hisztizik, akkor otthon dalárda van. Akaratos, eleven gyerek, aminek meg van a hátránya is, ugyanis az ember megőrül, mire kordában tartja: mindenhová felmászik, felugrik" - mesélte a STOPnak a TV2 műsorvezetője.

 

-Vikus-

 

forrás: stop.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.