Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áron: Sas Józsefet 30 éve életfogytiglanra kellett volna ítélni!

2009.01.03

Sas József is sorra került a 10! című műsorban - Kovács Áron a humoristával kapcsolatban kifejtette: Sast már 30 éve életfogytiglanra kellett volna ítélni a vicceiért, akkor legalább nem jutott volna el az adócsalásig. Hozzátette, hogy szerinte hazánkban a marihuánaterjesztés gócpontja a Mikroszkóp Színpad, mert épp ésszel felfoghatatlan, hogy a társulat előadásait valaki végigülje és kacagjon a vicceken - adta hírül a Napi Ász.

A lap úgy tudja, hogy a műsort követően a 10! másik szereplőjét, Nacsa Olivért felkereste Sas József, hogy számonkérje rajta az elhangzottakat. Később azonban a Napi Ász érdeklődésére már azt mondta, nem látta a produkciót, és hozzátette: nem is érdekli a 10! című műsor.

Kovács Áron a lapnak kifejtette, ő mindenért tartja a hátát, nem bánta meg, amit mondott. Véleménye szerint a Sas-kabaré borzalmasan alacsony színvonalú műsor.

Sas Józseffel kapcsolatban pedig még megjegyezte: egy humoristának értenie kellene a viccet, még akkor is, ha róla szól.

Sas Józsefet arról is kérdezték: amennyiben a csatornánál színvonaltalannak titulálják a kabarét, maradhat-e szerinte a műsor a TV2-őn, de a humorista nem kívánt reagálni - írja a
Napi Ász.

-Dóri-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.