Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Áron mégsem lesz Casanova

2008.08.31

A Casanova Night musical ezúton értesíti a sajtót és a közönséget, hogy Kovács Áron sajnos visszamondani kényszerült a Casanova Night musical címszerepét. Mint az ismeretes, Áron az első szereposztásban játszotta volna a nagy hódítót, ám életében olyan változások következtek be, hogy el kellett búcsúznia az általa is nagyon szeretett stábtól és szereptől.

 


''Hosszú vívódás után, a nagy hódító bőréből sajnos vissza kell bújnom a sajátomba. Üzleti és magánéleti téren is olyan időszak elé nézek, ami teljes energiaráfordítást igényel a részemről, ezért nem tudom vállalni a hosszú próbafolyamatot, ami az előadást megelőzi. Átadom a helyem az új Casanováknak! Sajnálom, hogy irigyeimnek, és szeretteimnek nem tudom megmutatni magam a Nagy Hódító szerepében, de néha az élet hoz ilyen váratlan fordulatokat. Természetesen szorítok a produkció sikerének és büszkeséggel tölt el, hogy egy kicsit én is a részese lehettem! Hódolatom a Hölgyeknek, az Urak meg szedjék már össze magukat végre, hát komolyan mondom!!!'' -mondta kicsit szomorúan az egyébként mindig mosolygós Áron.

 

 

 

(Ez egy kicsit régebbi nyilatkozat, (2007. jan.) de gondoltam berakom. Én gépeltem be, szóval légyszíves ha kell, kérjétek el.)

-Dóri-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.