Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igyekszem jó apa lenni

2009.08.31

A sztártévé riportere a napokban Kovács Áronnal beszélgetett, aki arról beszélt, hogy annak ellenére, hogy nagyon élvezi a gyermeknevelést, akadnak pillanatok, amikor azt kérné az úrtól, hogy bár ne ott lenne, ahol van. Ilyenek többek közt azok a közös játékok a szeretett gyermekkel, amikor Thomas, a gőzmozdony lendül ezredszerre is akcióba.

 

 

Kép "Nem könnyű a mai világban jó apának lenni, de én mégiscsak igyekszem. Annyi a tanulság, hogy mindenből annyit tudsz kiszedni, amennyit beleraksz, és ez igaz a gyerekre is. Hogyha nem foglalkozol vele, ha nem ülsz le vele játszani, ha amikor már az agyadra megy és nem nyelsz egyet, akkor óhatatlanul eltávolodsz tőle" - meséli a Tabu Tv riporterének Kovács Áron.

A TV2 jóképű műsorvezetője egyébként azt sajnálja csak, hogy a párja megvett a gyereknek egy mozdonyt, amivel azóta is kötelező jelleggel naponta ezerszer kell megtennie egy kört a sínpáron. "Azért egy két éves fiúgyermek dolgai azért nem mindig egyeznek ám az én dolgaimmal. Nem mindig érdekel engem Thomas, a gőzmozdony, sőt az esetek többségében atomot robbantanék ott azon a sínpáron, de nem lehet" -mondta el a Tabu Tv-nek adott riportjában Áron, aki úgy véli, hogy ha nem foglalkozna a gyerekével, akkor eltávolodna tőle.

 

Tabu Tv-s videó: www.tabutv.hu/video/kovacs_aron_igyekszik_jo_apa_lenni_454/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.