Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilveszteri adás

2008.12.27

2008 a Popdaráló éve! Ahogy a tavaszi szezon végén, úgy most is megrendezzük a „bajnokok bajnoka“ játékot egy különleges Szilveszteri Szuperdöntő keretében: 10 korábbi győztessel, megduplázott – 6 millió forintos – fődíjjal, még több bulival és izgalommal.

A Popdaráló banda igazi daldömpinggel örvendeztet meg bennünket: a '60-as, '70-es, '80-as, '90-es és a 2000-es évek hazai szuperslágereiből hallhatunk fergeteges egyveleget. Kapunk Citrom ízű banánt a Metró zenekartól és Titkos üzenetet a TNT-től; de felcsendül a Hungária örökzöld bulizenéje, a Gyere, gyere, Juli! és az ilyenkor elmaradhatatlan Különös szilveszter a felejthetetlen Cserháti Zsuzsától – hogy csak a szédületes jammzenéket említsük.

A Skorpió szerint Azt beszéli már az egész város, hogy Szeretem őt. Ugye, milyen Romantic-os? De ha Nem szeretsz (Zanzibár), akkor Bye-bye, Szása (Pa-Dö-Dő)! Akit a szerelmi bulvár helyett inkább a szilveszteri időjárás érdekel, az sem marad nóta nélkül, hiszen az Emberek szerint Süt a nap, a Modern Hungária jóslata alapján pedig Elfújja a szél. És hogy kinek lesz igaza, azt majd az LGT nótájával eldöntjük: Boksz!

Különleges adáshoz különleges adottságokkal bíró sztárvendég dukál. Egy csinos, okos, bájos szőke angyal – Völgyesi Gabi, a Unique bársonyos hangú énekesnője. Az ő előadásában idézzük fel Máté Péter szívbe markoló slágerének igazságát, és kalandozunk el gondolatban a Romantic dalával. Természetesen a saját nóta sem maradhat el...

Érdemes lesz végigizgulni velünk az év utolsó Popdarálóját, mert MC Áron motoron érkezik, mégis saját lábán távozik, mert Némó kapitány és tánczenekara igazi bulihangulatot varázsol a tévéképernyőkre – kicsikre és nagyokra egyaránt –, és mert a végén az is kiderül, ki nyeri a szuperdöntőt.

Popdaráló 2008. Utolsó epizód. Szilveszter este a TV2-n. Tíz, kilenc, nyolc, … (Végül, ahogy a művelt magyar mondja: Boldog BÚÉK-ot mindenkinek!)


-Vikus-
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.