Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Második adás

2008.10.23

A nyári szünet utáni nagy „comeback” második adásával jelentkezik a Popdaráló. Immár mindenki kipihente a nyaralás fáradalmait, és kiheverte az iskolakezdés okozta sokkot, így semmi akadálya, hogy Áron mester vezetésével ismét egy őrületes bulit csapjon a banda.

 

A fergeteges hangulatot többek között olyan nóták garantálják, mint az Unisex Szebb holnap, a Neoton Família Don Quijote, Aradszky László Isten véled, édes Piroskám, vagy az LGT Egy elfelejtett szó című slágere. A romantikusabb dalok kedvelői sem panaszkodhatnak majd, hiszen a Popdaráló Band most is csodás örökzöldekkel készült a műsorra. Elhangzik majd Szécsi Pál Egy szál harangvirág és Máté Péter Hull az elsárgult levél című opusza, valamint felcsendül Cserháti Zsuzsa Árva fiúja. Reméljük, a játékosoknak is fekszik majd a felhozatal, és az adás végén a szerencsés nyertes rengeteg készpénzzel távozik!

 

Sztárvendégünk ezúttal Bódi Guszti, aki teljesen új oldaláról mutatkozik meg a közönségnek és a tévénézőknek. Guszti természetesen hozza a formáját, vagy úgy is mondhatnánk, megfogadta a gazdasági elemzők tanácsát, és jól láthatóan aranyba fektetett, amit Áron sem mulaszt el megemlíteni…

 

Már most hangoljon mindenki a szombat estére, mert a Megasztár közben újra jelentkezik a Popdaráló, ahol a tét ismét 3 millió forint!

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.