Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hetedik adás

2008.12.04

Rákanyarodtunk az év utolsó hónapjára, de aggodalomra semmi ok! A Mikulás bácsi – aki bizonyos összeesküvés-elméletek szerint nincs is –, miután ellátta a munkaköri leírásában rögzített tevékenységeit, nekünk, tévénéző gyerekeknek is előránt a puttonyából egy kis meglepit... Megasztárba csomagolt Popdarálót kapunk, méghozzá nem is akármilyet!

Ahogy azt a Bon-Bon is megénekelte: Érezd magad jól! Hiszen idevarázsoljuk Afrikát a KFT-től, sokat sejtetően(?!) megelőlegezünk egy Különös szilvesztert Cserháti Zsuzsától, az Embereknek hála gondolunk egy kicsit a kedves Mamára, sőt, még a lábfétis hódolóinak is kedvezünk a Hobo Blues Band Hosszú lábú asszonyával. Újra itt van! velünk az Illés zenekar is, gondolatban utazunk kicsit a Republic-kal A 67-es úton, és megidézzük Soltész Rezső (bongyor) rőzséjét a '80-as évekből, úgyhogy hajrá, Szóljon hangosan az ének! És akinek mindez nem elég, annak a Bikinivel üzenjük: Megüssem, vagy ne üssem?

Ha már a keményebb témánál vagyunk, köszöntsük nagy tapssal már most, a számítógép előtt szombati sztárvendégünket, Áron gyerekkori bálványát, a baboskendő jogtulajdonosát, a darált csirkék védőszentjét, a nemzet csótányát! Hölgyeim és uraim! A Popdaráló színpadán: Naaagy Feróóó! Hát kérem szépen, a rutinos bajnok még mindig jól mozog! Nem jön zavarba egy Bikinitől, és alfától az Omegáig elénekel ő nekünk bármit; mégis akkor érzi igazán elemében magát, amikor elővezetheti azt a bizonyos tételmondatot, amelyet a Beatrice az új időszámítás előtt akarva-akaratlanul szorgos népünk ars poeticájává nemesített: 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás!

És ahogy az már ilyenkor lenni szokott, a játék végén győztest hirdetünk, aki elindul a 3 milliós fődíj felé vezető rögös, alanyokkal, állítmányokkal, magán- és mássalhangzókkal elaknásított úton, hogy végül elnyerje méltó jutalmát.

 

Szombat este 21:40-től Popdaráló. Csak a TV2-n! Csak Nektek!


-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.