Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hatodik adás (11.29.)

2008.11.27

Szólj rám, ha hangosan énekelek! Nos, nálunk ilyesmi egész biztos nem fordul majd elő, hiába is kéri ezt tőlünk Kovács Kati 1974-ből.

 

Szóval, aki minket néz, feltétlenül tekerje fel a hangerőt és/vagy csavarja fel a szőnyeget, mert olyan színpompás nótacsokrot kötöttünk szombat estére, amilyet még nem látott az ország! Gerjedhetünk (persze csakis hangban) Sárikára az Illéstől, hallgathatunk Vándoréneket a Neoton Famíliától, és Máté Péternek köszönhetően megtudhatjuk: Azért vannak a jó barátok, hogy (…) mondjuk, szombat este együtt nézzék a Popdarálót, és közösen énekeljék a tévé előtt az R-Go országrengető slágerét: Szeretlek is meg nem is, vagy megidézzék a '80-as évek SZOT-üdülőinek tormás sonkatekercsekkel és középszürke műbőrnyakkendőkkel súlyosbított ismerkedési estjeit a Hungária parádés szerzeményével, a Neonparádéval.

Ám a java még csak most jön! Hiszen miután jól átgázolt rajtunk a Bergendy szalonzenekar 1973-ban forgalomba helyezett Úthengere, Áron dobpergés és tapsvihar kíséretében köszönti a színpadon az est sztárvendégét: Pataky „Élő Legenda“ Attilát! Ő aztán néhány perc leforgása alatt bebizonyítja nekünk, hogy „öreg rocker, nem vén rocker“. Elsőre hibátlanul előénekel bármit a nyereményre ácsingózó játékos gyerekeknek – csak győzzék folytatni az ütősebbnél ütősebb rockslágereket...

És hogy mi lesz a vége, ki nyeri a játékot, és mennyi pénzzel távozik? Ezeket a kérdéseket szombat estig nyitva hagyjuk. Akit érdekelnek a válaszok, nézze velünk a Megasztárba hangszerelt Popdarálót, amely 21 óra 45 perctől látható a TV2-n!

 

-Vikus-

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.