Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harmadik adás

2008.10.31

Ezúttal kissé rendhagyó adással jelentkezik a Popdaráló. A hétvége a meghitt, csendes emlékezés jegyében telik majd, ezért a zenekar az alkalomhoz mérten lágyabb, érzelmesebb dalokat játszik. Ez persze nem azt jelenti, hogy a játék ne rejtene magában ugyanolyan izgalmakat, mint eddig.

 

Áron olyan csodálatos nótákat konferál fel a műsorban, amelyek több generáció szívét is megdobogtatták már. Íme néhány ezek közül, a teljesség igénye nélkül: Cserháti Zsuzsától a Boldogság, gyere haza és a Varga Miklós Bandtől az Európa című örökzöldek, de ide sorolható Koncz Zsuzsa Kertész leszek, valamint a Piramis együttes Ajándék című szerzeménye. Ám a Popdarálóban az újabb dalok szerelmesei sem maradhatnak kedvenceik nélkül, hiszen az adásban elhangzik Caramel Szállok a dallal, a Groovehouse Hajnal vagy a United Nincs ősz, nincs tél című slágere.

 

Sztárvendégünk a ragyogó szépségű és csodás hangú Zséda, aki két saját dalán kívül két igazi örökzöldet ad elő Demjén Ferenctől és a Piramis együttestől. Nem csoda hát, hogy Áron és a zenekar férfi tagjai alig tudják levenni szemüket az elbűvölő popdíváról, aki a stúdió közönségét és a tévénézőket egyaránt elkápráztatja felejthetetlen előadásával.

 

A magunk részéről az ünnep fényét fordulatos, emlékezetes játékkal és természetesen minél nagyobb nyereménnyel szeretnénk emelni…

 

Ne feledje: ha szombat este, akkor Popdaráló – ahol a tét 3 millió forint!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.